Мені почали снитися погані сни
Я заплуталася в кольоровій гаммі
Усіх відтінків чорного і сірого тонучи
В ній слабохарактерною деревиною.
Найчастіше мені снилося, що я курю
Задумливо я затягувалася
Випускаючи із нафарбованих вуст
Клубочки сивого і приреченого диму.
Він танув в шарах холодної атмосфери
Зачаровуючи мене швидкоплинним тлінням
Яке осипалося попелом на порочну землю.
Істинно: ми всі земля і в землю повернемося
Як найбрудніші душею діти сучасності.
Гірко від куріння, а від твоїх слів ще гіркіше
І як тобі не судомиться язика від тієї жовчі?
Бо моє серце зупинилося від неї давно.
Бачачи тебе я забувалася вдихати повітря
І хотіла відчайдушно спізнати твою теплоту
Яку ти сховав за металевими дверима своєї
Холодної і брутальної душі рокера.
Ліфти рухалися вниз
Падали як поранені чайки
І тхнули жахливо куривом
Брязкаючи канатами як примари.
Колись ланцюги заржавіють
Та остаточно порвуться кидаючи
Відчайдушних мрійників до прірви,
Але то буде потім, а зараз – всі на позитиві.