Я можу залишитись другом,
Почувши слово краєм вуха,
Злякалася твого люблю.
Твоїх безмежних поцілунків,
Для чого ці мені дарунки?
Любов ти знаєш, а я ні.
Не плачу я сама, повір.
Як я віддячу за кохання,
Як би ж любила без вагання,
Цей вірш тобі, і не твоя
Без сумнівів сказала я.
Хай буде сонце тебе гріти,
А ніжні руки оповиті
Любов'ю, ласкою, теплом
Торкатимуться знов і знов,
Твоєї щічки і долоні,
Заглянеш в очі молодої -
Зустрінеш навзаєм любов,
Мене згадаєш знов і знов.