Сьогодні в Тебе особливий День
Бог подарив на світ твоє народження
нажаль далеко Ти тепер,
а так хотілось зараз бути поряд і радіти разом
в День твого світлого народження!
І дарувати Тобі усмішки, і квіти, і віріші,
сюрпризів безліч, щастя дарувати,
співати разом під улюблені пісні,
яскраві миті загадувати і майбутнє будувати…
Та розумію я що Ти на чужині
цей День народження Тобі там випало стрічати
нехай це зрозуміти важко, але ти
в таких обставинах натхнення все одно повинна мати
і думати про те, що все мине,
пройде той час і ти повернешся додому
і саме тут відзначимо все те,
що згаяла ти там і що зробить не було змоги!
А зараз побажати хочу я Тобі,
щоби трималась там і більш раділа,
щоб впевнена була в собі і своїх силах,
щоб все складалося так, як Ти хотіла
Ти витримаєш все і будеш тут щаслива!