Мандрівки, подорожі, люди
Нові місця, нові смаки
Життя міняє все повсюди
А ми лишимся на віки!
Горять бажання і надії
Душа палає- ще жива
Здійсняються всі наші мрії
Печаль зівяла, як трава
Ми підіймаємся у гору
Хоч падали уже не раз
Цьому морозу в люту пору
Не зупинити більше нас
Майбутнє бачимо усюди,
Як наші прадіди й діди
І скоса дивляться ті люті
що не згасали від біди
Ми переможемо, бо можем
Перебороти гнів і страх.
Кохання все ж нам допоможе
Свій слід лишити у віках!!!