Сьогодні маємо вівторок, не суботу,
А як зігнать бажання й випити охоту?
І нащо мучити себе, чекати вихідних?
Коли ось кум і нині можна випити у них!
Сьогодні в них не Ольця наливає,
Та це не страшно, в них таке буває.
Сьогоднішнє «буває» означає,
Що кум наш щось тай відзначає!
Всі здогадались – у Сергія Іменинний день!
Він всім налив і чарочки тихенько- дзень.
Тож вип’ємо у славний цей вівторок
І хай вам, куме, п’ється на здоров’я ще літ з сорок!
Будьмо!
А вже потому можна й чаювати
І для здоров’ячка узвари попивати.
А нині хочеться Сергія похвалити
І нову повну чарочку налити!
Бо ж у Сергія серце й руки золоті
Чудові : жінка й син,
папужка, черепашки і собаченятко,
а роки – роки молоді!
А він уже квартиру тую, що купив
Оце, недавно, взяв і всю переробив:
Душ забабахав, кухню сам скрутив!
На кухні й в коридорі підлогу нову постелив!
А гарні двері скрізь, а стеля в кухні, холодильник й супер унітаз…
Це вам не дві машини на один здоровий з ямою гараж!
1
Здобутків в кума є багато, здобуток в кума не один –
Бо добрим хлопцем він вродився і ще що він не киянин.
Тож пити, куме, за твоє здоров’я годні доти-
Ну поки нас не виженуть, а хоч би й до суботи!
Будьмо! Будьмо!
А нині хочеться Сергія похвалити!
І нову повну чарочку горілочки налити!?
Бо наш Сергій – то хлопчик Помагай!
Його ти хоч до рани прикладай!
У скруті в допомозі не відмовить,
В домовленостях він не підведе!
І батарейку він везе, а не говорить,
І на тросу машину з-під Василькова притягне!
Вміє кум і працювати,
Майструвати й годувати.
Любить кум і відпочити
І горілочки попити!
І тому нам в Чабанах зручно й затишно живеться,
А затишок той і зручність – це Сергій Товпеко зветься.
Тож доброго гумору і лише гараздів!
Щасливої долі, щоб кожен позаздрів!
Усмішки щомиті, кохання до тями!
Й щоб затишно й зручно жилось у сусідстві вам з нами!
Будьмо! Будьмо! Будьмо!