А сніг летів із хмар у небуття,
було йому ще зовсім невідомо,
наскільки закоротке це життя,
і він у світлі міста враз потоне.
Не буде очі радувать дітей,
і не блищатиме як зорі на морозі,
і крикнуть вслід йому: «Чекай-но, гей!»
Та повернутися цей сніг уже не в змозі.