Шукаю Неба на землі – мені багато Його треба,
І сни й дороги чужини – як вервиця на прощі Неба.
Думки, як стрітенські свічки, попідпирали арки Божі.
Та раптом знак – воно в очах!
В очах Марії святе Небо!
А в очах – світ і цвіт, благовістя й різдвяна зірка.
Теплі ясла і крик – юродивого помста злісна.
А в очах – любий Син, що провадить людей до Світла,
І терновий вінок, і розп’яття страшного звістка.
А в очах – мертвий Син і все суще Його Воскресіння,
Кров землі в гріхи виривають людське коріння.
А в очах – глум і гріх, що забрали у Мами Сина.
І Вона у сльозах:
– Спаси, Боже, людей і помилуй…
Беневенто, 2002
І сни й дороги чужини – як вервиця на прощі Неба.
Думки, як стрітенські свічки, попідпирали арки Божі.
СЛОВА ЗВУЧАТЬ БОЖЕСТВЕННО!
А В ОЧАХ - світ, благовістя, народження крик, і СИН, що несе людям світло...
ДИВОВИЖНО ЗМАЛЬОВАНА КАРТИНА НАРОДЖЕННЯ ІСУСА ХРИСТА!
Я ВРАЖЕНА, ЯК В ТАКІЙ СТИСЛІЙ ФОРМІ ВДАЛОСЯ ПЕРЕДАТИ ВСЕ ЙОГО ЖИТТЯ!
Оксана Пронюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ТАКЕ Ж ВОНА НАШЕ - НЕБО!
Сердечно дякую за відгук - за слова, котрі спонувають творити. Це так здорово - підтримка одне одного! Творімо - висвячуймо світ Красою!!!
Вир відчуттів, насправді...І емоцій різних сплеск!
Божої ласки всім нам!!!
********* І з наступаючими святами веселими, колядочками, медовою кутечкою... Хай тільки Зоря палає в Вашому Серці...
Оксана Пронюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Хай Божа любов тебе огортає, люба Лесю!
Щасти тобі, Небесна доню!
ПОКЛАДИ ЦЕ ДЯКУЮ В ОТУ ШКАТУЛОЧКУ, ЩО БІЛЯ СЕРЦЯ!