О як мало літ , тобі відміряв Господь?...
О як мало, ти прожив на цій землі.
Краса тіла згоріла у прах - жива плоть
На крилах понесли у даль журавлі.
Згасла твоя зірка у небо безкрає...
Забілів від снігу зими увесь світ.
Весна в останню путь тебе проводжає
Запалила свічу у твій відхіт.
Прийшов час до тебе остання хвилина
Напівслові замовкли твої уста.
Із блакитних очей скотилась сльозина
У вікні зійшло ясно сонце Христа.
Спинилось серце... останній подих зробив...
І небесну браму відкрило небо.
Не дочекався тих ,кого ти так любив...
Простився з тими, хто був біля тебе.
Ти так любив життя і так хотів жити...
Хотів ,ще водити у школу внучат.
Ти всіх їх любив, хотів благословити...
Ти для них був , як сонечко в сто карат.
Ти лишив земне життя по божій волі
Всіх тих ,кого так любив понад життя .
Зболене тіло звільнилося від болі...
З очей лилися сльози каяття...
Ти голубом злетів у небесний рай
Господь залікує всі рани тілесні.
Весна до ніг стелила квіти розмай...
Співали пісню тобі пташки небесні.
2------------------------
Співає Олег Тучапський
на ютубі набрала більше пів мільйона слухачів.
На Марсовім полі - гаї калинові
На шматочку землі, де буйна трава...
Звили з граніту дім юнакові...
Стяг синьо - жовтий і хоругва.
На марсовім полі сумують могили
Лежать, тут герої страшної війни.
Над ними смерічки віття схилили,
Хмари приходять колишуть їх сни.
На Марсовім полі смуток, печаль...
В скорботі співає, тут птах у журбі.
І лине серця його біль та жаль,
За хлопців невинних співає у мольбі.
На Марсовім полі на рідній землі
Сивий тут батько зростив кущ калини.
Над нею весною пролетять журавлі
Де маки ростуть з роси з краплини.
На Марсовім полі цвітуть знов тополі,
буяють тут квіти і палають свічки.
Лежать тут сини , що прагнули волі...
Вони у нас у серці , в душі навіки.