Бажаю Дашці-іменинниці рости, рости, рости
Здоровою, привітною дитиною!
І брати приклад з рідної сестри,
Й пишатися великою і дружною родиною!
Бажаю, щоб батьки тебе любили,
Лишень втішались, не хулили.
Підростала ти їм на втіху
В цій оселі, повній радості і сміху!
Бажаю, щоб бабуся й дідусі
Дарунки Дашці везли в празники усі!
Натішитись онучкой не могли
І довго щоб іще жили, жили, жили!
Бажаю, щоби і батьки –хрещені
Несли купюри 10, 20,50 до Дашкиної, поки ще маленької кишені,
І пам’ятали, що віднині на правах кумів
В обов’язках й правах зрівнялися з ріднею Дашкиних батьків!
Бажаю й Дашкиній рідні
Любити Дашку усі дні!
І лиш один день і любити,
І за здоров'я,
Щастя,
Вдачу Дашки
пити,пити, пити і
Добре й смачно закусити!