тепер тебе зламано на кілометри
бо сплутано все маніяки понти провокації
правий і лівий берці
вічно чорніє і падає в ноги ОМОН
ніколи не б’ється
і спалених ранків не по відшкрібати від рук і від серця
ти видавись з дому
ходімо по безінструментним провулкам
і хай тебе більше не душить твоя струна
бабусі в тролейбусах більше плетуть павутину
ніж светри онукам
і хай тут між нами росте і жовтіє стіна
і жінка яка так уміла збирати клітини всього
що траплялося тут
під лінійку
більше вона
навіть не кашляє поміж нами
лишається місто загорнене в мапу
аптеки новини плакати
Шахтар і Динамо
і небо у осінь стрижеться під трійку
іде по етапу