І знову ранок, ніч пройшла
Нестримна, довга, затяжна
І в котре кава вже кипить
Повсюди сигаретний дим весить
Бутилка пива з позавчора…
Шум за вікном збиває знову
Стараєшся зібратись духом
Черкнути строчку вільним рухом
І знов затихло все кругом
Пташки співають за вікном
І дим від сигарет пропав
Напевно в кріслі сон напав