Гру закінчено, гаснуть свічі...
Я не та тепер - я вже інша!
Із лукавих днів все ж воскресла,
І весні цю радість принесла.
Вже вінок терновий скидаю,
По уламках мрій лиш ступаю -
Журавлями враз вони стали
І мене з собою забрали...
...Я ВИСОКО в небо злетіла!
Хоч палили ви мої крила...