...ти навчився наш світ помічати на мапі,
відзначати червоним й вдивлятись у хмари.
Мій малесенький Бог зависає у Скайпі,-
теревенить ні з ким під тремтіння гітари.
Я навколо будинку кружляю вже всоте,
бачу світло бажань і нудьгу монітору.
Від зими до зими... я звичайно не проти,-
хоч звелось до "ніколи", але поговорим.
Ти навчився в наш світ не впускати сторонніх,
розмовляти піснями, у вІршах блукати.
Ми рятуємся снами й радієм безсонню
і ховаємо ніжність в безглузді цитати.
...я навчилась складати листи на коліна
і просити у себе на втечу дозвіл.
Не єдина,то й що? Вже не чують стіни,-
про любов тільки мовчки кричать дорослі.
якось не сподівався прочитати вірш в класичному розумінні цього слова від тебе... без зайвих викрутасів... просто... наївно... щиро... і бездоганно - БРАВО НАСТЯ!!!
Biryuza відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
...я навчилась складати листи на коліна
і просити у себе на втечу _ дозвіл. - склад випав, сууумно( можна б энтер ткнути, тоды зрозумыло, що спеціяльно:
і просити у себе
на втечу _ дозвіл.
Не єдина,то й що? Вже не чують стіни,-
про любов тільки мовчки кричать дорослі. - ну так само, склад((
а взагалі -нормально, кууул)
Biryuza відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00