Про щастя сказати багато не можу,
Я знаю про нього одне-
Без болю прожити, без думів тривожних...
Щасливий вже, той хто ЖИВЕ...
Побачити світ у казковому світлі,
Від тернів пройти до зірок,
Тонути у бідах - та сонцю радіти,
З надії сплітати вінок.
Щоб свято у буднях своїх розпізнати
І радістю день освятить,
Потрібно ніколи не забувати
Те щастя, що було колись...
Майбутньому світло вночі засвітити Cвічею минулих років,
Та тільки байдужістю не загаcити
Bогонь, що в морози зігрів!