Різне кохання на світі буває,
Деяке ділять на види...
Ну а філософ якийсь визначає
Кохання-як щось НЕМОЖЛИВЕ...
Хтось в очах сивих потяг вбачає,
В старості бачить принаду...
Інший на старості все витрачає,
Щоб доспівать серенаду...
Другому око завжди намуляє
Сусіда кохання щасливе...
Хтось цілу ВІЧНІСТЬ любов виглядає,
ЧЕКАЄ її терепеливо...
Знаю одне: буде свято і знов
Люди піднімуть бокали
Ну і, звичайно, цей тост: "за любов!"
Ту, яку більшість й не знали...