Маріонетки в майстерних руках
брехунів й політичних повій,
Заводять суспільство і нас
на страшний деградації шлях.
Лезбіянство - це норма?
Нормальне кохання хоч є?
Брехня з екрану - це норма?
А смисл? Знаємо все.
Бандити у владі - норма?
Така влада точно помре.
Сірі люди - це норма?
Покажіть мені карту. Ну де?
Наркоманство - це модно?
Штрик "баяном" у вену?
Пиятство - це модно?
Від нього біль і проблеми.
А зрада - це модно?
Де совість людини?..
Ненависть -це модно?
Навчіться любити, тварини!
Як так, то закопую вас.
Ви їжте непотріб самі!
Тиск бруду раз в"бє вас,
і чекати не будете ви!
А ти, шпана з підворотні,
світ під тобою лежить?
Світ цей дарує наркотик?
Косяк зараз круто забить?
Істото, забий собі мізки!
Жаль, мало всім стін.
Немає де гаряче тріснуть.
Смерть ховається в тінь.
Гидота по волі своїй.
Щож, поїдай свободи плоди.
Нікого у цьому хочаб не вини!
Як хочеш то долю зміни.
Шансів багато: ну, нуль.
Ти в війні проти себе?
Як з серця вимиєш мул.
Побачиш проблеми системи.
Кожний робе свій вибір. Як?
Інколи раз. Вірний зроби.
Жити в добробуті? Так?
Від себе "модняве" жени!
Ти - ціль, їхня зброя.
Думаймо! Допоки ми - люди.
Або станеш їхнім "героєм".
А потім... Потім не буде.
Ти - труп.