Геометрія моїх потаємних думок
певно втоне в складних теоремах.
Моїх задач тобі не зрозуміть
Й не треба. Не розгадуй мене.
Знаю, що ти скажеш завтра
Так ліпше геть не говори.
Хай від реальності не утікти.
Як літати знаєш? Тоді злети.
Не вірь словам, мріям, думкам
В тебе є сили.
Дій!
Або я знищу тебе як непотріб.
Не обманюй, брехня вб"є тебе
Ти заплутаєшся в своїй неправді сам.
Я це збагну. Всі це збагнуть.
Хай не зразу. Колись. Завжди.
Тримайся, час розплати прийде.
Кожний отримає своє!
І ти!
Ти знаєш, що з цього вийде?
Чи покарання чи дари тобі?
Чекай розплата прийде.
Навіть якщо ти в це не віриш.
Кожен має свій час
У всього свій час.
На все свій час.
Переможи, або кайся...