Коли серця не розуміючи говорять,
Коли сміються очі, а не ти,
Коли не знаєш чи є хтось тут поряд,
Не варто обертатися і йти.
Ти постарайся просто бути сильним,
простіше оцінити все навкруг.
Подумати, чи вартий чи не вартий
Твоєї дружби той, кого звеш друг.
Не треба розкидатися словами,
гарячкувати, руйнувати в крах
Усе, що є, а гніву з почуттями
дай відлежатися у завтрашніх думках.