Стелиться біле латаття,
Пахощі лаванди чути з саду.
Свіча томиться згоранням,
Тополі височать позаду.
Опали локони на плечі,
Твій погляд сум мій розвіває.
Стають яснішими всі речі,
Крадькома вітерець кудись літає.
Сни витають, як птахи,
Співає мелодія в серпанку.
З небес падають зірки,
Ще мить лишилась до світанку.