Давно вже відчуваю біль в сумних очах навколо,
все наче смішно й весело, і ніби й поприколу,
Усі друзі, - в комі, мертві всі знайомі,
а ті хто хочуть тебе знати,- падають з балконів;
На підвіконні зручно,- ти як завжди сидиш,
куриш цигарку, хочеш спати, та чомусь не спиш,
В руці димить чарочка кави і сліпе вино,
злітає попіл і кричить крізь німе вікно;
Вранці прокинешся і скажеш: "ААААА! Знову горить!"
Хочеш кричати, а мовчиш, бо серце тв́оє мовчить,
Навколо все вже набридло, лиш ніч шепоче "життя",
а в тебе лиш чарка кави, вікно, дим, забуття.....
______________
Пост_ зі _ скрипом___
Я хотів написати шось жорстоке, з матами..і т.д... але більшість сприйме це як дешеві понти, тому хай спробують відчути те, шо є в мені прямо зараз...//