Написано у співавторстві з Курка Аалямб
( Середина літа . Обабічна ринкова вулиця десь на південно-західному березі Криму . Продавець торгує соковитими та спілими кримськими овочами й фруктами . Повз ходять відпочивальники з пляжу до житлових районів . )
Продавець _Буряки , буряки ! Свіжі буряки й кукурудза ! Кукурудза , смашна кримська кукурудза й буряки . Свіжі бу...
Зацікавлений _Вітаю , перепрошую , а буряки в яку ціну ?
Продавець _Дивлячись які .
Зацікавлений _Тобто які ? - Звичайні червоні буряки . А які ще є ?
Продавець _Ну ось , щедрий дар кримської природи , чарівний вибір : і червоні , і жовті продовгуваті , і коричневі , і білі червоношкірочні , он білі ріпчаті , он сині ріпчаті все ваше , все свіже ...
Зацікавлений _Це ж морква , то картопля ! А це редька ...
Продавець _Яка ще морква , яка ще редька , це буряк , справжнісінький український буряк ! Беремо , не соромимося . Цілий день стою торгую , ніхто не скаржиться . Гарні соковиті буряки , чудова запашна кукурудза , чого ще потрібно , щоб вечором зварити . Потім почистити шкірку , ... і з сальцем ... у-у-у...
Зацікавлений _(Ковтає слину) Ну то добре , давайте цих буряків ... коричневих , і , будь ласка , кукурудзи кілька качанчиків .
Продавець_Якої вам ?
Покупець _(Обережно) А ... яка є ?
Продавець _Та ось , жовта крупнокачанна , он зелена , в стрючках , а ще... гей , почекайте , куди ви ? ...
Оценка поэта: 5 Хоча доволі цікаво . Не бачили ще такого .
Лемко Сом відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я тут почитав твою творчість . Вельми витончено , особливо "Чи етично викладати алгебру в школах" . Як що до співпраці на комічній основі ?
04.02.2010 - 19:08
Лемко Сом відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
В твоїй пародії на Хауса є в одному епізоді про жовтий продовгуватий буряк . Подумав і вигадав оце . Тому й написав про співавторство , щоб не сказав , що вкрав у тебе ідею .