G5
Їм потрібна нація
F5
дегенератів,
C5 G5
рабів, щоб ними
F5
керувати.
Зупинись!
Є багаті люди у руля,
яким потрібна сила.
А влада над слабкими
абсолютна й дільна.
Навіщо гнобити народ?
Навіщо катувати?
Сам полізе в пастку,
як підгодувати.
Em
Ти ідеш по вулиці,
F
може, в літню спеку.
Dm
Спрага мучить горло,
G F
що ти купиш перше?
Хай заходиш в маркет
води собі купити.
Холодне лише пиво
хочуть підсадити.
На будь-якому фесті,
у будь-якій кагорті
Наливають пиво,
пиво зараз в моді.
На свято і у будні,
зранку і до ночі
З радістю, з бажанням
заливаєш очі.
Коли ковток ти робиш,
є у них вже плани,
Що з тобою буде,
вирішать там самі.
Тож дивись і думай,
завербують в лави,
І не стань рабом
масової пивоманії.