***
Ще раз вам кажу --
Прийшов час вибирати,
Бо зараз
Україна є той Бог,
Який потребує
Не вмирати,
А воскресати --
У новому,
Яким іде світло
З небес,
Бо все старе --
Померло,
Разом з тим віком,
Який вже відійшов,
А святий дух
Нового,
Як світло правди --
Воскрес,
Бо
Зі святої України
Засяє світло
На увесь Світ --
Оновленням,
Де нове спіє
В живе --
України наставництво,
Як душ, істинним духом --
Просвітленням...
____________________________
25.10.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================