Забуду тебе назавжди я.
Забуду все, що пам'ятав.
І посмішку твою чарівну,
Й яскравий блиск в твоїх очах.
Забуду назавжди ту зиму.
Той час, коли все легко так було.
І обіцянки, що давно згоріли,
Що назавжди залишимось разом.
Нам було тепло в ті страшні морози.
Нас гріли ті багряні почуття.
Але ж як легко гасне вогник,
Який втопили у снігах.
Забуду тебе назавжди я.
Кохати більше неспроможний я.
І холод той люто́ї зи́ми
Тепер живе в наших з тобой серцях.