Я мрію про море...
Щоб хвилі співали
Прекрасні незвичні пісні...
Щоб серце бентежилось і спочивало
Від буднів, думок і від снів.
Відчути б вологу цілющу і ніжну,
Торкнутись душею б цих хвиль...
...А стерти з свідомості
розпач - зиму засніжену -
Зможе море без всяких зусиль...
Я мрію про море.І мрії ці милі...
Шепочуть щось ніжне,
Заспокоюють хвилі...
( Писала ці хвилі сама)