СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому, Дорогому Небесному Батькові
та Брату Ісусу Христу
О, БАТЬКО, ДЯКУЮ ТОБІ
О, Батько, дуже дякую Тобі.
За те, що з Братом Ви – Мої взірці.
Що в Мене в будь-якій добі – двобій
З дияволом й земля в Моїй руці.
Достойно управлятиму Я світом,
Бо виконавець Я – Твоєї волі.
Життя Моє з Твоїм лиш – заповітом.
Не буде більше зла у Нас ніколи.
Негідні вчинки буду Я карати.
Від лиха зради підуть всі до страти…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
31.03.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)