Бруд на ногах.
бруд під нігтями.
бруд. -
- В`ївся
в глибину, роз`ятрених до м'яса, ран
кожного нейронного зв'язку,
майже-втраченого.
поки-тліючого.
Існування втрачає момент.
коли вбивчі кроки вивітрюють
географію розбитих колін
біля дитинства, розбитого
вщент.
партією,
що тепер
Ріже канати у венах
сердець,
що закуті в бараки, де діти не бачать сонця..!
Спалює руки, що колись
обіймали його майбутнє
Яке.
ніколи.
не сталось.
Цілує землю.
останні метри землі.
на яких ще стоїть
поки, він
поки, тримає мур безкінечних забутих у смерті
поки, ще дихаючих
поки.
*буду дуже вдячна за будь-які коментарі :)