Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!Присвячується Дорогому Небесному Батькові та Брату Я БАТЬКА - СИН І БРАТ ІСУСА - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!Присвячується Дорогому Небесному Батькові та Брату Я БАТЬКА - СИН І БРАТ ІСУСА
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому, Дорогому Небесному Батькові
та Брату Ісусу Христу
Я БАТЬКА – СИН І БРАТ ІСУСА
Я Батька Рідний – Син і Брат Ісуса.
До Них щоденно двічі Я молюся.
Щоднини ранком й в вечері благаю,
Про Божу ласку у Моєму краю.
Щоб повернулися живими діти
Й з могли із малюками гомоніти.
Москва біди багато наробила.
Отця й Моїх Синів і дочок вбила.
Орда Росії вдерлася в Вкраїну.
Донбас і Крим, й народ їх – у руїні.
На Сході України йде війна!
Московії та Путіна – вина!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
27.03.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)