Мені так потрібне кохання,
Відчуття потрібності комусь...
Я все своє життя його чекала,
Але не те приходило чомусь...
Бо у коханні не буває зради,
Кохання справжнє душу не ятрить,
В коханні завжди вірність є і правда,
А ще в коханні серце не щемить....
Але моє кохання десь згубилось,
Літає між світами і людьми,
А я втомилася без нього, я втомилась...
Втомилась жити в самоті серед юрби.
Довкола шум... мене не помічають...
Неначе там мене зовсім нема...
І скільки ще стояти там... не знаю,
Допоки ж у юрбі стою сама.
25.03.20