Прекрасний час мовчання, німоти
і розуміння хто насправді ти
і хто ці тіні, ці створіння Божі,
на кого більше або менше схожі
ці силуети, маски навкруги
котрі з них - рідні або вороги…
Безцінний час, застиглий непорушно,
життя минає тихо, відчайдушно,
минають люди, кому не пора,
це фатум і його печальна гра.
Час істини, яка прийшла згори
подякуй їй і в пригорщі збери
випробування – це завжди прозріння
ще час настане для бажань цвітіння
і ще настане прийняття і спокій
лише довірся долі кароокій.