Знай, що є жінка без брехні!
Без вибриків, примх, та другої дурні,
Та, щось добре тобі порадить,
Та ,що і сама дасть собі раду...
Між вами іскра завжди є...Відчуваєш ?
Коханням від неї себе огортаєш?
Ту. ,що відкрила тобі такий світ,
Там де вирощує квітку таку - Дивоцвіт.
Так є жінка без дурні та брехні,
На жаль вони поки таки не усі...
І не вистачать хороших жінок на всіх.
Але мріяти про жінку таку, зовсім не гріх!
Можливо шукай її серед зірок.
Збирай обережно свій мільйон пелюсток.
З добрих намірів та красивих манер.
У єдиному світі де немає - Химер*...
* В давньогрецької міфології - страховище ...