Дощі були кулісами театру, що
Ділили час на вихід і безмовність;
Тоді, як сон рятує від утоми
Постійно думати і бачити себе.
Можливо так народжувався бог.
В якому день і ніч, і кожне слово,
І крихта часу вічності у борг
Тобі приносить дар умиротворення.
Дощі були кулісами театру, мов
Їх паволока випила самотність
З її дзеркал розхлюпаних і знов, –
Тягнула відчай у невідворотність.
Дощі були кулісами театру, і
Вона любила їх збираючи по краплі.
Спинила час на сцені в самоті,
І обвела різким світінням рампи.