СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святій та Дорогій довіреній Людині – ПРОПОРВІДНИЦЯ - ЛЮДМИЛА
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святій та Дорогій довіреній Людині –
Місіонерці намісника Бога на землі
Мойсевич Людмилі Василівні
ПРОПОВІДНИЦЯ МОЯ
–
ЛЮДМИЛА
Ти проповідниця – Моя.
Моїх Ти – виконавець слів.
В Твоїх руках добро й це – зброя.
Тож Бог й Святий Вогонь нас звів.
Святої Трійці Ти – Людина.
І Їхня вибрана – Дитина.
Ти на землі – Свята Людмила.
Отцю й Мені, Мирянка – мила.
Всіх кривдників Твоїх жде кара!
Страшна для всіх людців покара!
Я – виконавець Бога волі!
Людські Ми змінимо всі долі!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.02.2020 р.
Написано вночі – 01:40
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)