Для мене це важливо,
А іншим, я не знаю.
Куди душа заслужить,
У пекло чи до раю?
І як усе це буде,
Як будуть нас судити?
Можливо все не так,
Не так нам треба жити.
Не ці цінності шануємо,
Не там правду шукаємо,
Свій час марнуємо
І завжди нарікаємо.
На все маємо оправдання,
Де наша віра і старання,
Змінити щось в житті,
Знайти свій шлях у каятті.
Багато зла вчинили,
Багато в собі затаїли
Спокуси, злоби, негативу
І душу свою отруїли.
А хочемо усі спасення
І прагнемо до Бога,
Задумайтеся люди добрі,
Чи правильна така дорога?
Пора настала схаменутись,
До правди більше навернутись,
Під правдою бачу я добро,
Яке поборе всяке зло.
Вам дано право обирати,
Куди піти, що сказати,
Плекати в серці своїм віру,
Чи впасти у тяжку зневіру.
Зневіра вас погубить
І в темряву заманить,
Спасенні будуть ті,
Хто душу не обмануть.Для перегляду відео вірша, нажміть на посилання
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
https://youtu.be/FyavglECfTo