Міцно спи, моє дитя,
Мирно спи, моє ангеля,
Бо сном міцним засинає
Наша матінка Земля.
Солодко спи. І не журись.
Щасливо спи. І усміхнись.
Нехай казочка гарненька
В гості до тебе зайде.
Засинай моє малятко,
Сонні оченята стуляй.
Вже й сонечко багряне
Ховається за небокрай.
За голубий небокрай.
Ніченька до нас спішить,
Покровом темним стелиться.
Та спатки діткам всім велить.
І тебе міцним та гарним сном,
Нехай вона нагородить
Солодко спи. Солодко спи.
Мирно спи. Щасливо спи
Сном міцним уже заснуло,
Усе живе, що навкруги...
Ангел хай поряд буде завжди
Захищає завжди від біди
Та береже довгі роки.
Солодко спи, моє дитя...
Мирно спи моє ангеля...
Хай щастя тобі подарує
На роки щедра доля твоя.
Тоді буду щаслива і я
Солодко спи, моє дитя,
Мирно спи, моє ангеля.
Бо сном міцним засинає
Наша українська земля.