Темної нічки розбудився,
Та й цілую нічку не спав.
Все на зорі в небі дивився
І думку про тебе думав.
Приспів:
Я ж тебе, моя мила, тебе,
Тебе дуже щиро люблю.
І тобі, моя мила, тобі,
Троянди червоні дарю.
Місяць в небі ясно світився,
Човном по між зір він гуляв.
На землі якось придивився,
Здивувався, що я не спав.
Приспів:
Де ж сон той зрадливий подівся,
Що мій відпочинок забрав.
В думках милої заблудився
І з соном її пліткував...
Новий день розпочався,
І сутінки стали ясні...
Дзвоню:- Як спала?...
- Не дуже!... А, ти?...
Я, Теж!...
-Приходи...