Ми зустрілись тоді з тобою ,
І я , лиш дружбу хотіла,
А ти, покохав мене всім собою,
І любов твоя,щастя моє освітила ...
Кожен із нас тепер є,
Як зіронька сяюча і заповітна ,
І твоя оця ніжність мені тендітності додає,
А я тобі ,як радість , близька і привітна.
Коли бачу поруч тебе,
То твій погляд ,як океан ,
Він в безмежність тихо зове,
І не містить в собі ніякий обман !
А коли відчуваю дотик твоїх рук,
То відразу лечу в країну затишку,
Він наче оберіг від життєвих мук,
Він дарує спокій, без краплі залишку...