Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому Батькові та Брату ВОЛОДАР СВІТУ - ЦАР Й ЛЮДМИЛА - ЖРИЦЯ - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому Батькові та Брату ВОЛОДАР СВІТУ - ЦАР Й ЛЮДМИЛА - ЖРИЦЯ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому, Дорогому Небесному Батькові
та Брату Ісусу Христу
ВОЛОДАР СВІТУ – ЦАР
Й
ЛЮДМИЛА – ЖРИЦЯ
Володар світу – Божий Цар.
І на землі Його – намісник.
Від Батька й Брата має дар.
Він Дух Святий і Божий – вісник.
А Жриця – перша після Нього.
Отцем дарована – Йому.
Нема пощади для нікого,
Хто ображав ЇЇ, йде в тьму.
Хула на Люду – гріх великий.
А за зневагу – вічна кара.
Тож в пеклі ждуть всіх муки й крики.
І від Андрія теж – покара.
З Святої Трійці й Син Отця – Володар світу.
Тож на колінах прощення просім в Святої,
Бо це слова Небесного Отця – з завіту.
А всі жінки планети – це ЇЇ служниці.
Мойсевич Люда – проповідниця Святої Трійці.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
08.01.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)