Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Богу Я ДАВ ЖИТТЯ - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Богу Я ДАВ ЖИТТЯ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Богу
Я ДАВ ЖИТТЯ
Я дав життя людині.
Забрати Я лиш можу,
Бо більшість у гордині.
Я силу Маю Божу.
Снага – Святої Трійці,
Отця і Брата Свого.
І ласка Божа – втричі,
Бо воля – це Святого.
Я знов прийшов до вас,
Живих судити й мертвих.
Настав вже Божий час,
Щоб нечисть вперту стерти.
Моліться, люди, Богу,
Щоб разом йти в дорогу…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
07.01.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)