СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові ПИШУ ІЗ ДОЗВОЛУ ОТЦЯ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові
ПИШУ ІЗ ДОЗВОЛУ ОТЦЯ
Хоч Я Один – з Святої Трійці,
Пишу лиш з доволу Отця.
І думку думаю Я тричі,
Від слів тривожаться серця.
Хвилюються серця всі грішні,
Бо мовлю істину народу.
На правду дозвіл дав Всевишній
І аксіому в нагороду.
В Отця державі запанують,
Лиш справедливісить і любов.
Тож зло вони самі зруйнують,
Почують люди Божий зов.
Моліться, діти, бо не буде,
Що ми не знали, ми не чули.
Не бийтесь також ревно в груди,
Бо все ви знали й все ви чули…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
06.01.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)