СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Богу УСЕ, ЩО В ГОСПОДА ПОРОШУ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Богу
УСЕ, ЩО В ГОСПОДА ПРОШУ
Про все чого завжди просив Я ревно в Бога
Й усе, що в Господа прошу: це все збувається.
Гряде зі Мною в світ любов і перемога,
Хоч зло з надією назад ще озирається.
Страшний у муках шлях в полови в вічне пекло.
Весь біль терпітимуть, який знесло зерно,
Бо у серцях та в душах в них давно вже смеркло,
Тож мріють про смолу й пекельника ярмо…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
05.01.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)