Творцем є той, хто світу будівничий
Словами, нотами чи зігнутим хребтом,
І кожен з них нічого в нім не нищить.
Їх Бог благословля на це хрестом.
Бути творцем почесно, хоч не легко,
Але не зупиняйсь на півпуті.
Твій визначає шлях крові у жилах клекіт
Й стає поводирем тобі в житті!
Коли ж ти є прекрасного творець,
То світ тебе собою не злякає,
Може, й терновий припасе вінець,
Твоє ім’я – то візитівка краю!
2.01.2020.
Ганна Верес (Демиденко).