Візьми, прийми мою свободу, Боже,
Моє уміння, розум, пам’ять, волю.
Все, ким я є, що маю і що можу –
Ти цілковитою дав повнотою.
Молю: терпіння, Боже, дай прийняти,
Що я не маю сили поміняти;
Дай сил мені змінити, що можливо,
І мудрість дай мені, бо це важливо,
Щоб ті події вміти відрізняти,
Щоб кожний день прожити повноцінно,
І кожну мить з утіхою приймати,
Всі труднощі долати неодмінно,
Вважаючи дорогою до щастя;
По-Божому на грішний світ дивитись,
А не в якому я б хотіла жити;
І вірити, – влаштує Він на краще,
Якщо Його прийняти зможу волю,
Щоби тепер могла щасливо жити
І у прийдешньому, із Ним обов’язково,
Я житиму незміряно щасливо.
18.04.2014