Живу, як всі. Щоденна суєта.
Шалена гонка колесом фортуни.
Баским конем летять кудись літа,
Таємні доля розкидає руни.
На вістрі правди плаче знов душа,
Тримають міцно пазурі тривоги.
У грудях серце - зранене пташа,
Завмерли незалежності пологи…
Спимо? Осліпли? Гіпнотичний сон?…
Прокинемось - немає України…
Для когось українська - моветон
І вишиванка з кетягом калини…
Засмоктує державу в хижий кратер.
Завмерла пісня ще на ноті до.
Фальшиві піднялися демократи -
Самі своє руйнуємо гніздо.
Всі ролі зіграно талановито,
Пливем до прірви у хиткім човні.
За Україну нас мільйони вбито!
Живуть мільйони в гіпнотичнім сні…