В гірляндах хатинки,всі в селі,
виблискують,як зірочки нічні.
Ялинки мерехтять у хаті й на дворі,
наче красуні з казки-чарівні.
В думках згадаю,дитячі-ті роки,
коли ялинку прикрашали,наші батьки.
Ми чуду дивувалися,такі малі,
і солодощів,так чекали у ці дні.
Ялинки сяяли у кожного в кімнаті,
хатинки не прикрашали-ми були й цьому раді.
Хтось віршик розказав,хтось подарунок,під ялинкою знайшов,
але кожен вірив-дідо Мороз в гості прийшов.
Дивлюсь,на свою дітлашню і згадую,той час,
без телефонів,СОЦ. МЕРЕЖІ і прикрас.
Тоді батончик-знаменитий "ГУЛІВЕР",
це була,сама більша радість,для дітей.
І сумно,дивитися на діток, у нас час,
але це,усе ми-усі питання,це до нас.
Дорослі,винуваті і не винувата дітлашня,
я відповім,що скажемо,ми з вами-то таке тепер життя.