І несеш ти той тягар життєвих клопотів і турбот.
Це ж бо він твій. Так, у кожного є свій. І де ж то його діти?
Приходжу з тим тягарем до тебе, Господи, і кла-
ду його у твоїх стіп, а ти мої стопи направ на дорогу прав-
ди, прощення, любові.
" Прийдіть до мене всі втомлені й обтяжені, і я
облегшу вас. Візьміть ярмо моє на себе й навчіться від ме-
не, бо я лагідний і сумирний серцем, тож знайдете полегшу
душам вашим. Ярмо бо моє любе й тягар мій легкий".
( Мт.11. 28-30).
Усе, що даєш нам, Господи, приймаєм і несемо,
несемо допоки нашого життя земного, бо в інші світи підемо
уже без тягара того.