Через очі так легко потрапити в серце.
Дорога ця коротка. Один лише погляд і... вона у
твоєму серці. Вона знає як відкрити його. Відкрите
серце. О! Який великий скарб у ньому! Та ж поцупити
можуть. І замикається серце, і опиняється любов в
неволі. А від того й в"янути почне і плодів не принесе.
Тож, не закриваємо своїх сердець, щоб
відчути інші серця, їх тривоги і болі, радість і любов.
" Світло тіла - око. Як. отже, твоє око ясне, все тіло
твоє буде світле. А коли твоє око лихе, все тіло твоє
буде в темряві. Коли ж те світло, що в тобі, темрява,
то якою великою буде темрява!" ( Мт.6. 22-23).