Поч. 30 сек.
Подарую сьогодні усім щастя
І щасливу долю теж Вам дарю.
Та запрошую Вас в ранкове літо,
Бо цю пору я найкраще люблю.
Перенесусь думкою в тепле літо,
Де ще земля є в квітучім цвіту.
Там самоцвітами роса іскриться
По травах коли світанком іду.
Там я зустріну крапчате сонечко,
Цю Божу корівку дуже люблю.
Візьму в руку і підійму високо
Та злетіти в небо допоможу.
І в о цій тиші казковій, ранковій,
Сповна відчую природи красу,
Коли я високо в небі почую
Його радісне:- жу-жу- жу-жу-жу.
Яка природа наша є чудова,
Дарує нам красу, свої плоди.
Та не вдячною є людська подоба,
Для неї ми найбільші вороги.
Я, дарую сьогодні усім щастя.
І щасливу долю теж Вам дарю.
Та запрошую в цю дощливу днину,
Яку хоч не дуже, але люблю.