|
Ручка і аркуш,на столі лежать-
ручкою на аркуші, треба писать.
А що писать,залежить від людини,
це може бути зле щось,чи віршик для дитини.
На аркуші слова постали,наче борозда,
і долю чиюсь поміняли,ці написані слова.
Когось слова ці,радісно так звеселили,
а можливо написані слова,когось убили.
Це все залежить,від того хто писав,
і що з своєї душі,на волю відпускав.
Чим чистий аркуш,заповнити хотів,
зло чи добро,він виклав на папір.
Душу людську,цей аркуш нагадує мені,
на білу душу,ми пишемо діла свої.
Коли буде дано,читати ці слова,
ми зрозуміємо-чорна,чи біла у нас душа.
Тож аркуш і душа- подумаймо,про це,
що у життя людське,чорнило принесе.
Які слова будуть,написані на папері,чи душі,
я знаю точно,вирішувати це,повинні ми самі.
ID:
852932
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 28.10.2019 18:13:00
© дата внесення змiн: 28.10.2019 18:13:00
автор: Бабич
Вкажіть причину вашої скарги
|