"Доброго ранку!" - всі кажуть зранку...
"Доброго дня!" -кажуть щодня...
"Доброго вечора!" "Доброї ночі!"-
Кажуть всі часто до слів охочі...
Ще кажуть "Дякую!", Кажуть: "Спасибі!"
Кажуть: "Будь ласка!" і "Будьте щасливі!"
Можна почути в нашій країні,
Ті що працюють і не ліниві...
Стає приємно тим, хто це чує,
Й тим хто навчається і хто працює,
Додасть здоров"я хворим й стареньким,
Підніме настрій діткам маленьким...
Слова магічні, слова цікаві,
Приємно чути татові й мамі...
Слова чарівні, слова звичайні,
Чути приємно людям поважним...
І вчителям, і лікарям, хворим і учням,
І пенсіонерам, і трударям,
А ще студентам й викладачам,
Всім простим людям і мені, і вам!
Мабуть доречно сказать простіше,
Слова чарівні пишемо в віршах,
І у піснях, і в оповідках,
Є у загадках, казках і в прозі,
Вони доречні в кожній розмові...
Не забувайте, дорослі й діти,
Слова хороші, вони ж як ліки,
Ми їх всі знаємо й любимо всі,
І їх не важко вимовлять усім!
То ж не скупіться, їх промовляйте,
Буде всім краще запам"ятайте!..